Gyermekfogászat Migrén, fülzúgás Speciális mosolyátalakítás Állkapocsízületi problémák Professzionális leheletkontroll Fogszabályzás készülék nélkül

Rendelőnkről

Rendelőnkről
Cégünk 1999 óta foglalkozik esztétikai fogászattal. Azóta a profil bővült implantológiával és állkapocs ízületi problémák kezelésével. A fogászat minden területén a legújabb technológiákat sorakoztatjuk fel, és arra törekszünk, hogy az egészséges, szép mosolyhoz vezető út a legkellemesebben teljen. Egyedül álló diagnosztikai rendszerünk a BIOPAK lehetőséget ad arra, hogy a száj működését teljes egészében tudjuk vizsgálni. A T-Scan rendszerrel, pedig 21. századi módon, digitálisan mérjük a fogak összeérését.
Csapatunk

Csapatunk
Rendelőnkben dr. Losonczy Levente vezetésével két orvos, egy szájhigiénikus, valamint három fogászati asszisztens várja Önöket. Az időpontokról és az Önök kényelméről recepciósaink gondoskodnak. Tovább »

Megközelíthetőség

Megközelíthetőség
A 21 és 21A autóbusszal vagyunk megközelíthetőek a Széll Kálmán térről és a Déli pályaudvartól. A Szent Orbán téri megállótól 2 perc sétára helyezkedik el rendelőnk, az Istenhegyi Klinika területén. (1125. Bp. Istenhegyi út 29. II. em) Tovább »

Gyors-fogszabályzás akció

Érdeklik a legújabb kutatási eredmények, az esztétikai fogászat XXI. századi vívmányai, rendelőnk aktuális ajánlata?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Hívjon még ma időpontért! +36 30 / 934 65 34
Istenhegyi Magánklinika