Gyermekfogászat Migrén, fülzúgás Speciális mosolyátalakítás Állkapocsízületi problémák Professzionális leheletkontroll Fogszabályzás készülék nélkül

Rendelőnkről

Rendelőnkről
Cégünk 1999 óta foglalkozik esztétikai fogászattal. Azóta a profil bővült implantológiával és állkapocs ízületi problémák kezelésével. A fogászat minden területén a legújabb technológiákat sorakoztatjuk fel, és arra törekszünk, hogy az egészséges, szép mosolyhoz vezető út a legkellemesebben teljen. Egyedül álló diagnosztikai rendszerünk a BIOPAK lehetőséget ad arra, hogy a száj működését teljes egészében tudjuk vizsgálni. A T-Scan rendszerrel, pedig 21. századi módon, digitálisan mérjük a fogak összeérését.
Ajándékozzon fogászati ajándékutalványt!

Ajándékozzon fogászati ajándékutalványt!
AJÁNDÉKOZZON MOSOLYT! Már elérhető nálunk a fent látható ajándékutalvány, amellyel garantáltan mosolyt csal majd szerettei arcára! Tovább »

DaVinci Dent a Facebookon

DaVinci Dent a Facebookon
Már a Facebookon is jelen vagyunk, likeoljon minket! Tovább »

Csapatunk

Csapatunk
Rendelőnkben dr. Losonczy Levente vezetésével három orvos, egy szájhigiénikus, valamint három fogászati asszisztens várja Önöket. Az időpontokról és az Önök kényelméről recepciósunk gondoskodik. Tovább »

Megközelíthetőség

Megközelíthetőség
Budán a 12. kerületben, mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyen az Istenhegyi Magánklinika földszintjén találják meg rendelőnket. Tovább »

Gyors-fogszabályzás akció

Érdeklik a legújabb kutatási eredmények, az esztétikai fogászat XXI. századi vívmányai, rendelőnk aktuális ajánlata?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Hívjon még ma időpontért! +36 30 / 934 65 34
Revita Fabian Clinic Istenhegyi Magánklinika Boscolo Luxury Hotel - New York Palace