Gyermekfogászat Migrén, fülzúgás Speciális mosolyátalakítás Állkapocsízületi problémák Professzionális leheletkontroll Fogszabályzás készülék nélkül

Fogfehérítés

Fogfehérítés
RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS

RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS
Csupán másfél óra alatt elérheti a régóta vágyott, fehér, fogszínt, ha a professzionális, plazmalámpás fehérítést választja. Egyszer kell megjelenni a rendelőben, és utána már csak élvezni kell a szembetűnő végeredményt.Tovább »

OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS

OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS
Az otthoni fogfehérítés egy rendkívül kényelmes, kíméletes és hatékony megoldás fogainak fehérré varázsolása érdekében. Időponttól függetlenül, saját magának szabályozhatja a kezelést, és bármikor megújíthatja fogszínét, hiszen a fehérítéshez használt sín, bármikor a rendelkezésére áll.Tovább »

FOGFEHÉRÍTÉS - BLEACHING

FOGFEHÉRÍTÉS - BLEACHING
A rendelőnkben alkalmazott fehérítések biztonságosak, ártalmatlanok a fogak számára, ugyanakkor igen látványos eljárások.Tovább »

FOGFEHÉRÍTÉS ELLENJAVALLATAI

FOGFEHÉRÍTÉS ELLENJAVALLATAI
Mivel nem mindenkinek ugyanarra a fogfehérítő mennyiségre és -koncentrációra van szüksége, fontos, hogy egyénre szabottan tudjuk a legmegfelelőbb módszert és anyagot ajánlani. A fehérítő gél túlzott, vagy helytelen alkalmazásától a fogak nem fehérebbek, hanem csak érzékenyebbek lesznek.Tovább »

Gyors-fogszabályzás akció

Érdeklik a legújabb kutatási eredmények, az esztétikai fogászat XXI. századi vívmányai, rendelőnk aktuális ajánlata?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Hívjon még ma időpontért! +36 30 / 934 65 34
Revita Fabian Clinic Istenhegyi Magánklinika Boscolo Luxury Hotel - New York Palace