Gyermekfogászat Migrén, fülzúgás Speciális mosolyátalakítás Állkapocsízületi problémák Professzionális leheletkontroll Fogszabályzás készülék nélkül

Állkapocsízületi problémák  / Kattog, ropog az állkapcsa? Rosszul alszik, vagy csak kíváncsi, hogy Ön annak a szerencsés 2%-nak a része, akinek nincs harapási problémája?


EszközlistaBetűméret növeléseBetűméret csökkentéseCikk küldése e-mailbenCikk nyomtatása

Kattog, ropog az állkapcsa? Rosszul alszik, vagy csak kíváncsi, hogy Ön annak a szerencsés 2%-nak a része, akinek nincs harapási problémája?
Gondolta volna, hogy nyak, váll, csípő térdízületi problémái összefüggésben vannak fogainak kopottságával, rossz felszínű töméseivel? Egy okos kis gép segítségével csupán 15 perc alatt fény derülhet rá, hogy mi is zajlik állkapocsízületében!
Hasonló analógiára, mint az anyajegyszűrés, szeretnénk, ha minden páciensünk nevéhez lenne elmentett adatunk az állkapocsízületének állapotáról, és így lehetőségünk lenne látni, hogy javul, vagy romlik az állapota az idő előrehaladtával, vagy az esetleges kezelések során.

"Diagnózis nélkül nem lehetséges kezelés" Hyppokrates

A hagyományos fogászatban az orvosok a fogakat kezelik, páciens is a kezelésért látogatja orvosát. A megelőzés, a száj egészének vizsgálata  és a folyamatos állapotkövetés a fogászatban még nem bevett gyakorlat. Tudjuk, hogy szokatlan a szemlélet, de ha a helyes fogmosási technológia oktatását minden páciensünk szívesen vette (korra, nemre, beosztásra való tekintet nélkül), úgy gondoljuk, hogy hosszútávú egészségük érdekében erre a teljesen fájdalommentes, rövid vizsgálatra is sokan nyitottak lesznek.

JVA Ez miért fontos Önnek? 

Amennyiben valaha is tapasztalt visszatérő fejfájást, kattogó, ropogó hangot rágáskor, ásításkor, ha csak erőlködve tudja teljesen kinyitni száját (lásd a többi tünetet bővebben itt) akkor Önnek nagy valószínűséggel már van mérhető állkapocsízületi elváltozása. Sajnos ezekben az estekben a páciensek állapota kezelés nélkül romlik. A mérések segítségével pontos képet tudunk kapni arról, hogy az elváltozások milyen szakaszában járunk.

Mivel ez a kis fülhallgatóra emlékeztető szerkezet az ízületben a nyitás-csukás közben generálódó rezgéseket nagyon pontosan érzékeli, azokat számítógépes elemzésnek veti alá, ezért képesek vagyunk hamarabb észrevenni a kezdődő folyamatokat, mint ahogy a tünetek kialakulnának. Ez által fontos megelőző szerepe van az ízületi megbetegedések tekintetében, hiszen még az előtt figyelmeztet a bajra, hogy az a páciens konkrét tünetek formájában észlelné.

Fontos a "jól működő" ízületről is felvételt csinálni, hiszen a szájban a viszonyok életünk során sokféleképpen változhatnak: tömések, hidak, koronák kerülhetnek a szájba, megjelennek a bölcsességfogak, eltávolításra kerülnek a harapás és a száj balansza szempontjából fontos fogak.


Akcióink kombinálhatók!

 

 
Gyors-fogszabályzás akció

Érdeklik a legújabb kutatási eredmények, az esztétikai fogászat XXI. századi vívmányai, rendelőnk aktuális ajánlata?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Hívjon még ma időpontért! +36 30 / 934 65 34
Revita Fabian Clinic Istenhegyi Magánklinika Boscolo Luxury Hotel - New York Palace