Gyermekfogászat Migrén, fülzúgás Speciális mosolyátalakítás Állkapocsízületi problémák Professzionális leheletkontroll Fogszabályzás készülék nélkül

Szájhigiéniai program  / Az egészséges szájhoz vezető út


EszközlistaBetűméret növeléseBetűméret csökkentéseCikk küldése e-mailbenCikk nyomtatása

Az egészséges szájhoz vezető út
A szájhigiéniás program célja hogy egy egészséges szájhigiéniát hozzunk létre és a mi segítségünkkel megtartható hosszú éveken át. Félévente visszahívjuk pácienseinket egy plakkfestéses kontroll vizsgálatra amellyel segítünk ellenőrizni és ha kell korrigálni a szájhigiéniát. A beavatkozás ingyenes és fájdalommentes.

Szájhigiéniás kezelés összetevői

1. Helyes fogmosási technika tanítása
2. Fogselyem használatának oktatása
3. Fogköztisztító eszközök megismertetése
4. Íny feletti fogkő eltávolítása
5. Ínyalatti fogkő eltávolítása
6. Zárt cürettage (amennyiben szükséges)
7. Polírozás, gyökérfelszín simítás, homokfújás
8. Részleges ínyplasztika
9. Plakkfestéses kontrollvizsgálat

fogkefe 

Azt gondoljuk minden ember, örül annak, ha tehet valamit egészsége érdekében, ebben próbálunk utat törni a mai modern fogászatban.

A tanácsadás alkalmával megismertetjük önöket a fogkefe és a fogselyem helyes használatával és eloszlatunk néhány olyan tévhitet vendégeinkben, miszerint az ínysorvadás öröklődik,az ínyvérzés a korral jár,az ínyvisszahúzódás normális jelenség és a fogak elvesztése anatómiai folyamat 50 éves kor felett.

Mit jelent a zárt cürettage?


Egy kisebb műtéti beavatkozásba sorolható, amit csak érzéstelenítésben végzünk.
Fogágybetegségben szenvedő pácienseinknek szükségük van egy mély tisztításra, ami a fent említetteken kívül az elhalt szövetek, eltávolítását jelenti. Ami lehet kézi és gépi módszer is  Paradontológiai betegség megszüntetésére alkalmas eljárás a nélkül, hogy metszést, ínyműtétet kellene végezni. A beavatkozás után aznap javasolt koplalni és sok folyadékot fogyasztani.

Miért van szükség a homokfújásra?

A homokfújás általában a polírozás és gyökérfelszín simítással együtt történik. Por és folyadék keveredve levegőnyomás segítségével simává varázsolja a fogfelszínt,a barna foltokat eltávolítja a fog felszínéről és repedéseiből, amelyet a kávé cigaretta vörösbor okoz.

fogmosas

Részleges ínyplasztika pedig azt jelenti , hogy eltávolítjuk egy speciális gép segítségével az íny azon részeit amelyek már nem alkalmasak a regenerálódásra ezzel elősegítve a száj teljes gyógyulását.

 

Gyors-fogszabályzás akció

Érdeklik a legújabb kutatási eredmények, az esztétikai fogászat XXI. századi vívmányai, rendelőnk aktuális ajánlata?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Hívjon még ma időpontért! +36 30 / 934 65 34
Istenhegyi Magánklinika