Gyermekfogászat Migrén, fülzúgás Speciális mosolyátalakítás Állkapocsízületi problémák Professzionális leheletkontroll Fogszabályzás készülék nélkül

Fogfehérítés  / OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS


EszközlistaBetűméret növeléseBetűméret csökkentéseCikk küldése e-mailbenCikk nyomtatása

OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS
Az otthoni fogfehérítés egy rendkívül kényelmes, kíméletes és hatékony megoldás fogainak fehérré varázsolása érdekében. Időponttól függetlenül, saját magának szabályozhatja a kezelést, és bármikor megújíthatja fogszínét, hiszen a fehérítéshez használt sín, bármikor a rendelkezésére áll.

Az otthoni fogfehérítés hosszabb időt vesz igénybe, mint a rendelői, de bizonyos esetekben ez a módszer jelenti a megoldást a ragyogó mosoly érdekében. 

Van amikor a rendelői, lámpás fehérítés kiegészítő kezelésekor alkalmazzák, hogy az elért színeredményen még egy kicsit javítsanak, illetve, hogy növeljék annak tartósságát.

Ennél a módszernél, az alapos fogkőeltávolítás után lenyomatot veszünk a fogakról egy trópusi illatú lenyomati anyaggal, aminek alapján gipszmintát készítünk a fogakról. Ez a minta tökéletesen megegyezik a páciens fogazatával. Erre a mintára készítjük a teljes mértékben egyedi, vékony, könnyű, átlátszó fogfehérítő sínt, amit a lenyomat utáni napon már meg is kap a páciens. Ezt úgy képezzük ki, hogy ne essen le a fogakról, ugyanakkor kényelmes "viselet" legyen, ne irritálja az ínyt.

Ebbe a sínbe kell adagolni a rendelőben kapott fogfehérítő anyagot, egy rendkívül praktikus, visszazárható fecskendőből. A fecskendőn kicsi rovátkák jelzik az egyes napra elegendő mennyiséget.

 Annak, akinek nincsenek fognyaki problémái, illetve nem túlérzékeny a nyálkahártyája, alkalmazhatja az

ÉJSZAKAI, OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉST

Ekkor  erősebb koncentrációjú, 10%-16%-25%-os anyagot adunk a fehérebb mosolyra vágyó páciensnek, aki lefekvés előtt közvetlenül a fogaira illeszti a sínt, és azzal alszik el. Minimum 8 napig tart a kezelés.

NAPPALI, OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS

Mivel a fogfehérítő anyag a fogzománcra hat, annak akinek sérült ez a felület, fájdalommal járhat a kezelés. A töredezett szélű, repedezett fogakon, akinek fognyaki érzékenysége van nem tudná az erősebb koncentrációjú anyagot több órán át elviselni. Ebben az esetben 7,5%-os anyagot adunk, és csak napi 1-2 órái sín viselést javaslunk. Ugyan a kezelés így tovább tart, de mottónk, hogy a fájdalommal nem kell együtt élni.

 

 

 

Gyors-fogszabályzás akció

Érdeklik a legújabb kutatási eredmények, az esztétikai fogászat XXI. századi vívmányai, rendelőnk aktuális ajánlata?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Hívjon még ma időpontért! +36 30 / 934 65 34
Revita Fabian Clinic Istenhegyi Magánklinika Boscolo Luxury Hotel - New York Palace