Gyermekfogászat Migrén, fülzúgás Speciális mosolyátalakítás Állkapocsízületi problémák Professzionális leheletkontroll Fogszabályzás készülék nélkül

Fogbeültetés, implantáció  / A fogbeültetésről


EszközlistaBetűméret növeléseBetűméret csökkentéseCikk küldése e-mailbenCikk nyomtatása

A fogbeültetésről
Hiányzó fog helyére sok esetben a legjobb megoldás az implantátum behelyezése. Ez a kis titániumból készült fémdarab a csonttal teljes együttműködésben, mint műgyökér funkcionál az állkapocsban.

Napjainkban egyre fontosabbá válik a pácienseinknek, hogy egy kihúzott fog helyét ne úgy próbáljuk meg pótolni, hogy két vagy több egészséges fogat lecsiszoljunk. Ehelyett a hiányzó fog helyére, a csontba egy implantátumot teszünk, amelybe aztán becsavarunk egy olyan felépítményt, mint egy lecsiszolt fog, hogy erre már egy esztétikus, szép koronát készíthessünk. Ideális esetben a páciens már ideiglenes koronával távozik a rendelőből. Ha ez statikailag nem kivitelezhető, mert a behelyezés pillanatában az implantátum még nem elég stabil, akkor a fogpótlásra 4-6 hónapot kell várni. De megéri várni, mert egy fogért nem kell több ép fogat feláldozni, és hosszútávon mindenképp ez a legjobb megoldás.

 

Gyors-fogszabályzás akció

Érdeklik a legújabb kutatási eredmények, az esztétikai fogászat XXI. századi vívmányai, rendelőnk aktuális ajánlata?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Hívjon még ma időpontért! +36 30 / 934 65 34
Istenhegyi Magánklinika