Gyermekfogászat Migrén, fülzúgás Speciális mosolyátalakítás Állkapocsízületi problémák Professzionális leheletkontroll Fogszabályzás készülék nélkül

Fogfehérítés  / FOGFEHÉRÍTÉS - BLEACHING


EszközlistaBetűméret növeléseBetűméret csökkentéseCikk küldése e-mailbenCikk nyomtatása

FOGFEHÉRÍTÉS - BLEACHING
A rendelőnkben alkalmazott fehérítések biztonságosak, ártalmatlanok a fogak számára, ugyanakkor igen látványos eljárások.

Magyarországon és a világon is egyre nagyobb az igény a szép, egészséges, fehér mosolyra. Ehhez mi többféle alternatívát kínálunk:

Mielőtt pácienseinknek elkezdjük a fehérítést, megvizsgáljuk és regisztráljuk a fogszínt, kezeljük az esetleges fehérítést gátló problémákat, és alaposan megtisztítjuk a fogakat. Szakembereink mindenkinek egyénileg alaposan elmagyarázzák, mi a teendő, ha nem rendelői fehérítést választanak. A folyamat végén az eredményt kontrolláljuk, majd a megfelelő szín elérésekor a fogakat egy speciális anyaggal kenjük be, hogy az eredmény minél hosszabb ideig megmaradjon. Szaktanácsokkal látjuk el a hozzánk fordulókat. Elmondjuk, hogy a fehérítés alatt lehetőleg ne egyenek citrusféléket, mert a fogak érzékenyek lehetnek azoktól. A kezelés alatt lehetőleg kerüljék azokat az anyagokat és italokat, melyek a fogakat elszínezhetik (pl. kávé, vörösbor, tea).


Gyors-fogszabályzás akció

Érdeklik a legújabb kutatási eredmények, az esztétikai fogászat XXI. századi vívmányai, rendelőnk aktuális ajánlata?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Hívjon még ma időpontért! +36 30 / 934 65 34
Revita Fabian Clinic Istenhegyi Magánklinika Boscolo Luxury Hotel - New York Palace